UPM kohti uutta, digitaalista toimintamallia yhdessä toimittajien kanssa

Lehdistötiedote 28.6.2019 11.00 EEST

UPM digitalisoi hankintaprosessejaan rakentamalla yhteisen toimintaympäristön toimittajiensa kanssa. Käyttöön otettavan SAP Ariba -ratkaisun avulla yksinkertaistetaan ja automatisoidaan yhtiön hankintaprosesseja, kuten tarvesuunnittelua, tarjouskilpailutusta sekä sopimusten ja ostotapahtumien käsittelyä.

"On hienoa aloittaa siirtymä kohti tehokasta ja helppoa toimintaympäristöä yhdessä toimittajiemme kanssa. Yhteistyö luo lisäarvoa meille ja toimittajillemme, mutta myös muille sidosryhmillemme," toteaa UPM:n hankintajohtaja Ilkka Nurmi. "SAP Ariba -hankkeen myötä panostamme uuden teknologian lisäksi myös työntekijöidemme osaamiseen. Jatkossa kanssamme toimitaan pääasiassa Ariba Networkin kautta," Nurmi jatkaa.

UPM on alansa johtava toimija vastuullisuudessa. Uusi teknologia parantaa toimitusketjun läpinäkyvyyttä ja auttaa hallitsemaan riskejä ennakoivasti. Sen avulla varmistetaan, että myös tulevaisuudessa hankintaketjumme toimii kestävän kehityksen ja kaikkien säädösten mukaisesti.

Tulemme olemaan yhteydessä toimittajiimme hankkeen edetessä. Tulemme myös kertomaan hankkeen edistymisestä yhtiön verkkosivuilla osoitteessa https://www.upm.com/fi/tietoa-meista/Toimittajille/.

Lisätietoja antaa:
Ilkka Nurmi, hankintajohtaja, UPM, puh. 0400 287 355

UPM, Mediasuhteet
ma-pe klo 9-16
puh. 040 588 3284
media@upm.com

UPM
Tarjoamme uusiutuvia ja vastuullisia ratkaisuja ja innovoimme tulevaisuuden vaihtoehtoja fossiilisen talouden ratkaisuihin kuudella liiketoiminta-alueella: UPM Biorefining, UPM Energy, UPM Raflatac, UPM Specialty Papers, UPM Communication Papers ja UPM Plywood. Yhtiössämme työskentelee noin 19 000 henkilöä ja vuosittainen liikevaihtomme on noin 10,5 miljardia euroa. UPM:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. UPM Biofore - Beyond fossils. www.upm.fi

Seuraa UPM:ää Twitter | LinkedIn | Facebook | YouTube | Instagram | #UPM #biofore #beyondfossils